Adimec zoekt een Testsoftware ontwerper die zich thuis voelt in een multi-disciplinair team

Adimec bv. (www.adimec.com) is een middelgrote Nederlandse business-to-business onderneming (~100 medewerkers) met een klantenbestand dat voor meer dan 90 % uit internationale bedrijven bestaat. Samen met deze klanten ontwikkelen we de laatste high-tech productinnovaties gebaseerd op onze eigen industriële videocamera’s. Het Adimec  team werkt, samen met de internationale verkoopkantoren, wereldwijd aan de meest verbluffende cameraprojecten. Zo kun je Adimec camera’s tegenkomen in de productielijnen voor de laatste smartphones, in microscopen die gebruikt worden voor realtime kankeronderzoek tijdens operaties, of in drones die onze aarde observeren.

Onze medewerkers zijn gefocust op het creëren van een "Healthy company" waar de mensen het verschil maken.

 

Wat Adimec inspireert is de verbetering van productieprocessen, de volksgezondheid en de veiligheid om ons heen door middel van Vision. Wij geloven dat de ontwikkeling van producten die hieraan ten grondslag liggen onze bijdrage zinvol maakt.

 

R&D speelt binnen Adimec een belangrijke rol. Om ons R&D team verder te versterken zijn wij op zoek naar een

 

Testsoftware ontwerper / designer voor high-end camera's

(M/V 40 uur)

 

Profiel van de functie:

Ons bedrijf is speciaal in de ontwikkeling van nieuwe klantspecifieke camera's of het aanpassen van producten aan de wensen van onze klanten. Verificatie van de performance, zowel in het ontwerptraject als in productie is cruciaal.

 • Als testsoftware ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de productspecificaties naar efficiënte meetroutines in LabVIEW.
 • Je ontwikkelt afregel-, kalibratie- en meet-algoritmes met behulp van LabVIEW voor gebruik door ontwikkelteams, maar ook voor opstellingen, waarmee Adimec camera's worden getoetst aan de strenge producteisen.
 • Dit gebeurt in nauwe samenspraak met de andere engineers in een multldisciplinair team.

Wat vragen wij:

Een praktische en flexibele technicus, die in staat is in teamverband te werken, maar ook zelfstandig kan opereren.

Bij de opleiding denken we aan een voltooide HBO opleiding, studierichting Elektrotechniek, Natuurkunde of Mechatronica aangevuld met kennis van LabVIEW. Enkele jaren ervaring met LabVIEW of anderszins in een meet- en regelomgeving is een pré. Ook kennis van videosensoren of videotechniek is een pré

 

Verder:

 • Een soepele communicator. Kunnen samenwerken met interne- en externe afdelingen.
 • Planmatig in prioriteiten stellen, aanpak, opvolging en risico-management.
 • Iemand die zich thuis voelt in een middelgrote multinational met korte beslislijnen en een ondernemende cultuur.
 • Vestigingsplaats regio Eindhoven.

 

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij begrijpen dat u ons wilt leren kennen. Hierbij alvast een vooruitblik:

 • Een dynamisch team waar geen dag hetzelfde is.
 • Een platte organisatie met een beperkte hiërarchie. De competentie van de medewerkers is doorslaggevend, waarbij je ruimte hebt voor eigen initiatief in een zelfstandige functie. Je kunt hierbij rekenen op interdisciplinaire samenwerking.
 • Wij bieden een prima inkomen en aanvullende arbeidsvoorwaarden.
 • Een springlevend en spannend bedrijf met veel ambitie en een prachtig productportfolio.
 • Adimec heeft een stevige voet in de markt. We komen regelmatig met technische hoogstandjes. De mensen maken het verschil in ons bedrijf.

 

Hoe kunt u het beste solliciteren naar deze unieke vacature

 

Met de volgende 3 stappen hebt u de meeste kans van slagen:

 • Bestudeer onze website om te leren begrijpen waarom wij zo gepassioneerd zijn over onze producten en waar onze klanten ze toepassen. Scan daarvoor bijvoorbeeld onze blogs.
 • Als u belangstelling hebt, mail uw CV aan Corné Schoenmaker (), R&D manager van Adimec en vertel ons in ongeveer 100 woorden waarom we u zouden moeten aannemen.
 • Voor meer informatie kunt u bellen met Ingrid Ooms, onze HR manager of met Corné schoenmaker via 040- 2353 900. Zij vertellen u graag over onze dagelijkse activiteiten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

to the applicationform

back to overview