Adimec zoekt een gedreven Production Engineer M/V


 

icon_globe_ballr1  

Adimec

Adimec bv. (www.adimec.com) is een wereldwijd opererende onderneming die technisch hoogwaardige camera’s ontwikkelt, produceert en verkoopt. Vanuit eigen Business Offices in Azië, Japan en Amerika, en vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven worden drie marktsegmenten bediend: Machine Vision, Healthcare en Global Security.


Klanten zijn gerenommeerde ondernemingen (OEM’s) die ons als een innovatieve, kritische businesspartner beschouwen. Bij Adimec zijn wereldwijd ca. 100 collega’s werkzaam.

 

Adimec heeft in markten voor complexe Electronic Imaging Systemen een unieke positie.
Wij zijn telkens in staat om voor klanten specifieke wensen en innovatieve oplossingen te realiseren. We zijn daarmee onderscheidend in de markt.

 
       
   

Onze uitdaging

Ons bedrijf bruist van ambitie en heeft een uitstekend marktperspectief. Continu innoveren, product leadership en operational excellence zijn kernwaarden.

Ontwikkelen, samenstellen en testen van de camera’s gebeurt in eigen huis.

De afdeling operations is ondermeer verantwoordelijk voor het produceren, testen en (wereldwijd) leveren van alle camera’s. Binnen de afdeling operations is production engineering (PE) verantwoordelijk voor het realiseren van procesbeheersing van het productieproces (borgen, onderhouden, verbeteren, adviseren en implementeren).

Ter versterking van het operations team zijn wij op zoek naar een

 glurende vrouw
       
   

Production Engineer met teamspirit (40 uur)

     
icon_camera_ballr2  

Profiel van de functie

Ons bedrijf is speciaal in de ontwikkeling en productie van klantspecifieke camera's, waarbij kwaliteit voorop staat.

  • Als production engineer ben je verantwoordelijk voor een beheerst productieproces.
  • Je draagt onder meer zorg voor het verbeteren van het bestaande productieproces zodanig dat de kwaliteit van producten geborgd wordt.
  • Je lost verstoringen op en ziet er op toe dat het productieproces goed en effectief verloopt.
  • Je draagt ook zorg voor het implementeren van methoden voor procesbeheersing en het analyseren van de resultaten.


 

 
       
icon_person_ballr3  

Wat vragen wij

Een praktische en vakgerichte production engineer, die in staat is zelfstandig te opereren en gaat voor de kracht en het resultaat van het team.

 

Bij de opleiding denken we aan een opleiding op HBO niveau in de studierichting Mechanica / Electronica / Mechatronica, aangevuld met enkele jaren ervaring als (production/manufacturing) engineer in een vergelijkbare hightech omgeving. We verwachten kennis van en ervaring met productieprocessen en -concepten. Daarnaast is kennis van Labview een pré.

 glurende man
       
   

En je bezit de volgende eigenschappen

   
  • Is bereid om over zijn eigen grenzen heen te kijken.
  • Doortastend en besluitvaardig. Neemt verantwoording.
  • Voelt zich thuis in een middelgrote multinational met korte beslissingslijnen, een beperkte hiërarchie in een ondernemende cultuur.
  • Vestigingsplaats Eindhoven.
 
       
   

Wat je van ons kunt verwachten

icon_money_ballr4  

Een springlevend en spannend bedrijf met veel ambitie en een prachtig productportfolio.

 

Adimec heeft een stevige voet in de markt. We komen regelmatig met technische hoogstandjes. De mensen maken het verschil in ons bedrijf. Elkaar beter maken om de klant beter te bedienen is een credo. Adimec heeft een platte organisatie met een beperkte hiërarchie. De competentie van de medewerkers is doorslaggevend, waarbij je ruimte hebt voor eigen initiatief in een zelfstandige functie. Hierbij kun je rekenen op interne en interdisciplinaire samenwerking.

 

Wij bieden een prima inkomen en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 
       
 icon_notitie_ballr5  

Interesse?

Hebt u belangstelling, mail uw CV aan Jos Bellers (), Operations manager van Adimec. Voor meer informatie is hij bereikbaar via 040- 2353 900

 
     

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

to the applicationform

back to overview