Adimec zoekt enthousiaste Assembly & Test Operators

Adimec B.V. (www.adimec.com) is een wereldwijd opererende onderneming die technisch hoogwaardige camera’s ontwikkelt, produceert en verkoopt. Vanuit eigen Business Offices in Europa, Azië, Japan/Korea en Noord Amerika (USA) worden drie marktsegmenten bewerkt: Machine Vision, Healthcare en Global Security (Security, Traffic en Defence). 


Klanten zijn gerenommeerde ondernemingen (OEM’s) die Adimec als een innovatieve, kritische businesspartner beschouwen. Bij Adimec zijn wereldwijd ca. 100 collega’s werkzaam. 

  

Adimec heeft in markten voor complexe Electronic Imaging Systemen een unieke positie.
Wij zijn telkens in staat om voor klanten specifieke wensen en innovatieve oplossingen te realiseren. Adimec is daarmee onderscheidend in de markt van Electronic Imaging. 

Ons bedrijf bruist van ambitie en heeft een uitstekend marktperspectief. Continu innoveren, product leaderschip en operational excellence zijn kernwaarden. Operations speelt binnen Adimec een belangrijke rol. Om ons Operations team verder te versterken zijn wij op zoek naar:

 

Assembly & Test Operators voor onze high-end camera's

(M/V 8-40 uur)

 

Profiel van de functie: 

Ons bedrijf is speciaal in de ontwikkeling en productie van nieuwe klantspecifieke camera's of het aanpassen van producten aan de wensen van onze klant. Verificatie van de performance, zowel in het ontwerptraject als in productie is cruciaal.
 

Als Assembly & Operator ben je verantwoordelijk voor het bouwen en testen van camera's, halffabrikaten en het testen van beeldsensoren. 

Je maakt hierbij gebruik van onze standaard tools en processen en je werkt na een gedegen opleiding en training zelfstandig binnen het A&T team.  

Onze producten gaan de hele wereld over en de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze camera's is key voor onze klanten.

 

Wat vragen wij: 

Een praktische en flexibele productiemedewerker, die in staat is in teamverband te werken, maar ook zelfstandig kan opereren. 

Bij de opleiding denken we aan een voltooide LBO/MBO opleiding. Kennis en ervaring in het werken in een technische productie omgeving is een pré.  

Technische affiniteit is gewenst. 

  

Verder: 

  • Een enthousiaste, kwaliteitsgerichte Operator die goed kan (samen)werken in een dynamische productie omgeving.  
  • Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig en weet van aanpakken. 
  • Iemand die zich thuis voelt in een middelgrote multinational met korte beslislijnen en een ondernemende cultuur. 
  • Vestigingsplaats regio Eindhoven. 

  

Wat bieden wij: 

Een springlevend en spannend bedrijf met veel ambitie en een prachtig productportfolio. 

Adimec heeft een stevige voet in de markt. We komen regelmatig met technische hoogstandjes. De mensen maken het verschil in ons bedrijf. 

Adimec heeft een platte organisatie met een beperkte hiërarchie. De competentie van de medewerkers is doorslaggevend, waarbij je ruimte hebt voor eigen initiatief in een zelfstandige functie. Je kunt hierbij rekenen op interdisciplinaire samenwerking. 

Wij bieden een prima inkomen en aanvullende arbeidsvoorwaarden. 

  

Reageer vandaag nog: 

Hebt u belangstelling, mail uw CV aan Jos Bellers (),

Operations manager van Adimec. 

Voor meer informatie is hij bereikbaar via 040- 2353 900 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

to the applicationform

back to overview