Engineering assistent M/V


 

icon_globe_ballr1  

Adimec

Adimec bv. (www.adimec.com) is een wereldwijd opererende onderneming die technisch hoogwaardige camera’s ontwikkelt, produceert en verkoopt. Vanuit eigen Business Offices in Azië, Japan en Amerika, en vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven worden drie marktsegmenten bediend: Machine Vision, Healthcare en Global Security.


Klanten zijn gerenommeerde ondernemingen (OEM’s) die ons als een innovatieve, kritische businesspartner beschouwen. Bij Adimec zijn wereldwijd ca. 100 collega’s werkzaam.

 

Adimec heeft in markten voor complexe Electronic Imaging Systemen een unieke positie.
Wij zijn telkens in staat om voor klanten specifieke wensen en innovatieve oplossingen te realiseren. We zijn daarmee onderscheidend in de markt.

 
       
   

Onze uitdaging

Ons bedrijf bruist van ambitie en heeft een uitstekend marktperspectief. Continu innoveren, product leaderschip en operational excellence zijn kernwaarden. R&D speelt binnen Adimec een belangrijke rol. Om ons R&D team verder te versterken zijn wij op zoek naar een

 glurende vrouw
       
   

engineering assistent voor de realisatie van high-tech prototypes en van digitale productiedocumentatie

(40 uur)

     
icon_camera_ballr2  

Profiel van de functie

Ons bedrijf is speciaal in de ontwikkeling van nieuwe klantspecifieke camera's of het aanpassen van producten aan de wensen van onze klant. Snel eerste proto's kunnen leveren is daarbij belangrijk. Maar ook ervoor zorgen dat vervolgorders door onze productie-afdeling kunnen worden gefabriceerd, is cruciaal.

  • Als engineering assistent regel je alle praktische zaken om een eerste prototype camera te kunnen bouwen. Denk aan mechanica en printen bestellen, samenbouwen, testen (in overleg met de ontwerper) en afwijkingen documenteren.
  • Net zo belangrijk is de taak om daarna de werkwijze vast te leggen in ons digitaal productiesysteem, zodat vervolgorders door de productie-afdeling kunnen worden gebouwd..
  • Dit alles gebeurt in nauwe samenspraak met de engineers in het ontwikkelteam en de operators in de productie-afdeling.
 
       
icon_person_ballr3  

Wat wij van jou vragen

Een praktische en flexibele technicus, die in staat is in teamverband te werken, maar ook zelfstandig kan opereren.

Bij de opleiding denken we aan een voltooide MBO opleiding, studierichting Elektrotechniek of Mechatronica aangevuld met enkele jaren ervaring in een high-tech omgeving. Kennis van camerasystemen of videotechniek is een pré.

 glurende man
       
   

En je bezit de volgende eigenschappen

 
   
  • Een soepele communicator. Kunnen samenwerken met interne- en externe afdelingen.
  • Planmatig kunnen werken.
  • Je thuis voelen in een middelgrote multinational met korte beslislijnen en een ondernemende cultuur.

Vestigingsplaats is de regio Eindhoven.
 
       
icon_money_ballr4  

Wat je van ons kunt verwachten

Een springlevend en spannend bedrijf met veel ambitie en een prachtig productportfolio.
Adimec heeft een stevige voet in de markt. We komen regelmatig met technische hoogstandjes. De mensen maken het verschil in ons bedrijf. 

Adimec heeft een platte organisatie met een beperkte hiërarchie. De competentie van de medewerkers is doorslaggevend, waarbij je ruimte hebt voor eigen initiatief in een zelfstandige functie. Je kunt hierbij rekenen op interdisciplinaire samenwerking.
Wij bieden een prima inkomen en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

 
       
 icon_notitie_ballr5  

Interesse?

Hebt u belangstelling, mail uw CV aan Corné Schoenmaker (), R&D manager van Adimec.
Voor meer informatie is hij bereikbaar via 040- 2353 900

 
     

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

to the applicationform

back to overview